Ondersteunen

Uganda on wheels foundation is 100 % transparant

ANBI

De Belastingdienst heeft met ingang van 2011 Uganda on wheels foundation aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (zie ANBI). Vanaf 1 januari 2008 zijn giften gedaan aan goeddoelinstellingen aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (anbi). Met de zoekfunctie van de Belastingdienst dient u voordat u een schenking doet te controleren of (de door u gedane) schenkingen aftrekbaar zijn. Vanzelfsprekend dient de schenking aan een stichting met anbi-keurmerk ook te voldoen aan alle overige eisen van de Belastingdienst.

Uganda on wheels foundation Ondersteunen

Doneren

U kunt op verschillende manieren Stichting Uganda on wheels foundation steunen. Je kunt zelf een financiële bijdrage leveren, maar ook anderen stimuleren dat te doen. Hieronder lees je op welke manieren je kunt doneren.
Internetbankieren
U kunt zelf rechtstreeks via uw bank- of girorekening geld doneren op bankrekeningnummer: NL17RABO0137277253 ten name van Uganda on wheels foundation.
Gratis sponsoren voor Uganda on wheels foundation
Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Uganda on wheels foundation, zonder dat het u een cent extra kost!

“SponsorKliks, gratis sponsoren!”


 

100_4803